Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden aşağı bakmak

Rüyada merdivenden aşağı bakmak

Rüyada merdivenden aşağı bakmak rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan kar edebilmek amaçlı bazı ön plana çıkmamış fikirleriniz olabilir.

Rüyada merdivenden aşağı bakmak sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada yukarıdan aşağı bakmak iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına tabir olunur.

Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten aşağı bakmak insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak işlerinde büyük başarılar kazanacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına rivayet eder.

Rüyada tepeden aşağı bakmak deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments