Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek merdivenden düşmek

Rüyada yüksek merdivenden düşmek

Rüyada yüksek merdivenden düşmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek merdivenden düşmek gördüyseniz:

  • Şikayet veya eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yüksek merdivenden düşmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına inanılır.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenden kayıp düşmek sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada merdivenden aşağı düşmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına inanılır.

Rüyada merdivenden düşmek amaçlarını yerine getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına delalet eder.

Rüyada merdiven çıkarken düşmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada merdivene düşmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaç merdivenden düşmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments