Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulun merdiveninden düşmek

Rüyada okulun merdiveninden düşmek

Rüyada okulun merdiveninden düşmek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine inanılır.

Rüyada okulun merdiveninden düşmek gördüyseniz:

  • Ateşli hastalıklara yakalanabilirsiniz.

Rüyada okulun merdiveninden düşmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada okul merdiveni görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada okulda merdiven çıkmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, terfi alacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına işaret eder.

Rüyada okul merdiveninden inmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada okul merdivenlerinden inmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada okul merdiveni çıkmak çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, sıkıntılarını çözeceğine delalettir.

Rüyada okul merdivenlerinden çıkmak kalkınacağına ve yükseleceğine, iş hayatının düzeleceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına delalettir.

Rüyada okulda düşmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments