Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven boşluğundan düşmek

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine alamet eder.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek gördüyseniz:

  • Aşk isteğiniz ağırlık kazanacak.

Rüyada merdivenden boşluğa düşmek parasının ve malının artacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine inanılır.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, ayağının tökezlemeyeceğine inanılır.

Rüyada merdiven boşluğuna düşmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada merdiven boşluğundan atlamak hem amaçlarına nail olamayacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven boşluğu görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir boşluğa düşmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada asansörden boşluğa düşmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan boşluğa düşmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments