Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven altında durmak

Rüyada merdiven altında durmak

Rüyada merdiven altında durmak maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdiven altında durmak gördüyseniz:

  • Parlak bir gelecek sizi bekliyor.

Rüyada merdiven altında durmak işinde büyük başarı elde edeceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven üstünde durmak en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada merdivende durmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada merdiven tepesinde durmak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kazancının da azalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenin en üstünde durmak kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına delalet eder.

Rüyada merdivenin başında durmak daha sık bir araya geleceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köprü altında durmak atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada yağmur altında durmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments