Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenin başında durmak

Rüyada merdivenin başında durmak

Rüyada merdivenin başında durmak büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, şansın yüzüne güleceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenin başında durmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda net fikirlere sahip olmadan veya belli girişimlerde bulunmadan önce beklemenizde fayda var.

Rüyada merdivenin başında durmak sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine rivayet eder.

Rüyada merdiven üstünde durmak hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada merdivenin en üstünde durmak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, işlerinin aksayacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına inanılır.

Rüyada merdiven altında durmak sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine delalet eder.

Rüyada merdiven tepesinde durmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivende durmak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, yıpranacağına, strese gireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına alamet eder.

Rüyada başı açık namaza durmak işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada baş aşağı durmak mülk sahibi olacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments