Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivende durmak

Rüyada merdivende durmak

Rüyada merdivende durmak ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivende durmak gördüyseniz:

  • İş birliği olumlu sonuç getirmeyebilir.

Rüyada merdivenin en üstünde durmak büyük ferahlık yaşayacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına işaret eder.

Rüyada merdiven altında durmak hasta olanlar için şifa bulmaya, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada merdiven tepesinde durmak bazı konser etkinliklerine katılacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenin başında durmak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdiven üstünde durmak harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivende durmak iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına delalettir.

Rüyada kamyon durdurmak sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dere içinde durmak büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments