Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven tepesinde durmak

Rüyada merdiven tepesinde durmak

Rüyada merdiven tepesinde durmak hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, çalışmalarının beğenileceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada merdiven tepesinde durmak gördüyseniz:

  • Bir iş birliği ilginizi çekebilir.

Rüyada merdiven tepesinde durmak içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Rüyada tepede durmak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine yorulur.

Rüyada merdiven üstünde durmak iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivende durmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada merdiven altında durmak çok tahsilli bir kişi olacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenin başında durmak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenin en üstünde durmak üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, kazancın devamlı olacağına yorulur.

Rüyada merdiven tepesinde olmak gönlünün ferahlayacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, itibarını zedeleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments