Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven süpürmek

Rüyada merdiven süpürmek

Rüyada merdiven süpürmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, zor zamanların sona ereceğine, büyük başarılar kazanılacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven süpürmek gördüyseniz:

  • En önemlisi duygusal ilişkilerinizdeki abartılardır.

Rüyada merdivenleri süpürmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdiven süpürdüğünü görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven süpürmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dökülen yaprakları süpürmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, heveslerin söneceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada komşusunun evini süpürmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına işarettir.

Rüyada sarı yaprak süpürmek çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin evini süpürmek isteklerinin gerçekleşeceğine, bunalıma düşeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada kağıt süpürmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments