Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven süpürdüğünü görmek

Rüyada merdiven süpürdüğünü görmek

Rüyada merdiven süpürdüğünü görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine rivayet eder.

Rüyada merdiven süpürdüğünü gördüyseniz:

  • Başkalarının sizden yapmanızı beklediği şeylere değil, kendi yapmak istediklerinize odaklanmalısınız.

Rüyada merdiven süpürmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenleri süpürmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven süpürdüğünü görmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada evini süpürmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada cam kırığı süpürmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün evini süpürmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada evin bahçesini süpürmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada sokakları süpürmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments