Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşusunun evini süpürmek

Rüyada komşusunun evini süpürmek

Rüyada komşusunun evini süpürmek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, geçmişi unutup geleceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza delalettir.

Rüyada komşusunun evini süpürmek gördüyseniz:

  • Hareketliliğiniz ile başarılı olmanızın yanı sıra maddi kazancınızı da katlayabilirsiniz.

Rüyada komşusunun evini süpürmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına alamet eder.

Rüyada komşunun evini süpürmek kendi işini açacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün evini süpürmek o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına işaret eder.

Rüyada evinin süpürdüğünü görmek insanlara iş öğreteceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, kızına daima sahip çıkacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin evini süpürmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada ölen kişinin evini süpürmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evini süpürdüğünü görmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının evini süpürmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments