Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dökülen yaprakları süpürmek

Rüyada dökülen yaprakları süpürmek

Rüyada dökülen yaprakları süpürmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dökülen yaprakları süpürmek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları muhakkak değerlendirin.

Rüyada yaprak süpürmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada dökülen yaprakları süpürmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş yaprak süpürmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kurumuş yaprakları süpürmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Rüyada yaprakları süpürmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına delalet eder.

Rüyada sonbahar yaprakları süpürmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada dökülmüş yaprakları süpürmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı yaprak süpürmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments