Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenleri süpürmek

Rüyada merdivenleri süpürmek

Rüyada merdivenleri süpürmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, işinin ehli durumuna geleceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenleri süpürmek gördüyseniz:

  • Dost çevrenizde aranılıyorsunuz.

Rüyada merdiven süpürdüğünü görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada merdiven süpürmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenleri süpürmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sonbahar yaprakları süpürmek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evini süpürdüğünü görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkonu süpürmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının evini süpürmek işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprak ev süpürmek patron koltuğuna yükseleceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments