Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişinin evini süpürmek

Rüyada ölen kişinin evini süpürmek

Rüyada ölen kişinin evini süpürmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine işarettir.

Rüyada ölen kişinin evini süpürmek gördüyseniz:

  • Bazı planlara veya düzenlemelere istediğiniz şekle verebileceksiniz.

Rüyada ölen kişinin evini süpürmek işinde zarar edeceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, yaşananları unutturacağına alamet eder.

Rüyada ölen birinin evini süpürmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin etrafını süpürmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, parasal durumun düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının evinin önünü süpürmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evini süpürmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evini süpürmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, makamının sürekli yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının evini süpürdüğünü görmek icat yapacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada evin avlusunu süpürmek kazancının çok düşeceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, yüceltileceği sözler duyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments