Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıt süpürmek

Rüyada kağıt süpürmek

Rüyada kağıt süpürmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kağıt süpürmek gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan tamamen kurtulabilirsiniz.

Rüyada kağıt süpürmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine delalet eder.

Rüyada evi süpürdüğünü görmek hayatına bakacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada toz süpürmek makamının artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada elektrik süpürgesiyle halı süpürmek rahat edilecek bir projeye girileceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada cam kırıklarını süpürmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin önünü süpürmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada çöplük süpürmek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sokağı süpürmek parasal durumun düzeltileceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments