Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı yaprak süpürmek

Rüyada sarı yaprak süpürmek

Rüyada sarı yaprak süpürmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, onu alkışlayacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı yaprak süpürmek gördüyseniz:

  • Zor bir durum içinden çıkılmaz bir hal alırsa, alışılmadık yollar deneyebilir, işe yarar yaklaşımlar geliştirebilirsiniz.

Rüyada sarı yaprak süpürmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işarettir.

Rüyada kurumuş yaprak süpürmek yeni ilişkiler kurulacağına, kazancın yetmez olacağına, insanlardan uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dökülen yaprakları süpürmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaprak süpürmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş yaprakları süpürmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dökülmüş yaprakları süpürmek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, yüksek mevkilere getirileceğine delalet eder.

Rüyada yaprakları süpürmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, akıl vereceğine işaret eder.

Rüyada sonbahar yaprakları süpürmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments