Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsle yokuş aşağı inmek

Rüyada otobüsle yokuş aşağı inmek

Rüyada otobüsle yokuş aşağı inmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otobüsle yokuş aşağı inmek gördüyseniz:

  • İşinizi, evinizi veya ailenizi ilgilendiren olası karmaşalara veya karışıklıklara hazır olun.

Rüyada otobüsle yokuş aşağı inmek toplum için faydalı işler yapacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yokuş aşağıya inmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla yokuş aşağı inmek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada yokuş aşağı arabayla inmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bisikletle yokuş aşağı inmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına delalettir.

Rüyada yokuş aşağı hızla inmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada dik yokuştan aşağı inmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, dertlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada yokuş aşağı inmek yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, programların ve projelerin tutmayacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments