Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden aşağı inmek

Rüyada bir yerden aşağı inmek

Rüyada bir yerden aşağı inmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yerden aşağı inmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmek için çok hızlı değişiklikler yapmaktan kaçının.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek işiyle nam salacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden aşağıya inmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada bir yerden aşağı inmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, aniden evlilik kararı alacağına işarettir.

Rüyada camdan aşağıya inmek çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, elinin darlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada binadan aşağı inmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dik yokuştan aşağı inmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçarak aşağı inmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments