Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprü altında durmak

Rüyada köprü altında durmak

Rüyada köprü altında durmak ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, rahat erileceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına yorulur.

Rüyada köprü altında durmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki yargılarınız size zorluklar getirebilir.

Rüyada köprü altında durmak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada köprü üzerinde durmak çok mutlu ve sevinçli olacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada köprünün üstünde durmak kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köprünün üzerinde durmak hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine delalet eder.

Rüyada köprünün ortasında durmak haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına yorulur.

Rüyada köprüde durmak endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurun altında durmak kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaç altında durmak hayatının da düzene gireceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments