Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur altında durmak

Rüyada yağmur altında durmak

Rüyada yağmur altında durmak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, çalışmaların beğeni almayacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, kötü karakterli bir kadına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yağmur altında durmak gördüyseniz:

  • Belli bir hamle yapmalı ya da herkes hoşnut olmasa da yaşam tarzınızı değiştirmelisiniz.

Rüyada yağmurun altında durmak yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına işarettir.

Rüyada yağmur altında durmak içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven altında durmak çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaç altında durmak zorluk ve zahmete düşeceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada köprü altında durmak işlerini yoluna sokacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada ağacın altında durmak çok kötü günler göreceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına işarettir.

Rüyada yağmur altında dans etmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurun altında yatmak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments