Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprü altında saklanmak

Rüyada köprü altında saklanmak

Rüyada köprü altında saklanmak çok büyük zorluklar atlatacağına, amacına ulaşabileceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada köprü altında saklanmak gördüyseniz:

  • Para konularında önemli ilerlemeler getirebilirler.

Rüyada köprü altında saklanmak insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada masa altına saklanmak elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada yer altına saklanmak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada yatak altına saklanmak kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada divan altına saklanmak aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatağın altına saklanmak ortaklarla aranın bozulacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprağın altına saklanmak insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, hem yıpranacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada masanın altına saklanmak şansın yaver gideceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments