Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven altı görmek

Rüyada merdiven altı görmek

Rüyada merdiven altı görmek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, çok başarılı işlere girileceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdiven altı gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumun veya genel manzaranın size kendinizi iyi hissettirmesi gerekiyor.

Rüyada merdiven altı görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, işlerin günden güne açılacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına delalettir.

Rüyada merdiven aldığını görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına inanılır.

Rüyada yeşil merdiven görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine yorulur.

Rüyada merdivenden düşecek gibi olmak onların güvenini sarsacağına, sıkılacağı bir haber almaya, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine işaret eder.

Rüyada merdivenle yükseğe çıkmak zorlukları atlatacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada bina merdiveni görmek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına işarettir.

Rüyada merdivenleri silmek büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, yeterli kimse haline geleceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada suyun içinde merdiven görmek aradığı aşkı bulacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments