Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven aldığını görmek

Rüyada merdiven aldığını görmek

Rüyada merdiven aldığını görmek kırılan kalplerin barışacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, saygın biri haline geleceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine alamet eder.

Rüyada merdiven aldığını gördüyseniz:

  • Aslında ne derece dikkatli olursanız olun para sıkıntısı kaçınılmaz gibi görünüyor.

Rüyada merdiven aldığını görmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada merdiven altı görmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenlere çıkmak sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada denizde merdiven görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine yorulur.

Rüyada arabayla merdiven inmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada dik merdiven inmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yürüyen merdiven çıkmak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada demir merdiven görmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments