Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenleri silmek

Rüyada merdivenleri silmek

Rüyada merdivenleri silmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenleri silmek gördüyseniz:

  • İnsanları çok kolay etkileyebileceksiniz, tesirli enerjileriniz var.

Rüyada mermer merdiven silmek birçok dedikoduya maruz kalacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine rivayet eder.

Rüyada merdiven sildiğini görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, ne yapacağını şaşıracağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada merdivenleri silmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, küslüklerin biteceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına yorulur.

Rüyada merdiven silmek üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin gözyaşını silmek çaresiz hallere düşeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada halıyı silmek büyük üzüntüler yaşayabileceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine delalet eder.

Rüyada kapıyı silmek kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına delalettir.

Rüyada dökülen suyu silmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments