Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde merdiven görmek

Rüyada suyun içinde merdiven görmek

Rüyada suyun içinde merdiven görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada suyun içinde merdiven gördüyseniz:

  • Engeller ya da zorluklarla mücadele etmemiz gerekebilir.

Rüyada suyun içinde merdiven görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin içinde merdiven görmek başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde merdiven görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev içinde merdiven görmek küslükleri bitireceğine, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuzun içinde merdiven görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, bol bol hayır duası alınacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenleri suyla yıkamak hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada merdivende su görmek mutlulukların yarım kalacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivene su dökmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments