Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil merdiven görmek

Rüyada yeşil merdiven görmek

Rüyada yeşil merdiven görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, rakipsiz hale geleceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada yeşil merdiven gördüyseniz:

  • En azından, ilerlemek veya başarı elde etmek istediğiniz konularda kendinize güveniyor gibi yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada yeşil merdiven çıkmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine inanılır.

Rüyada yeşil merdiven görmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenin tepesinde olmak önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, geçiminin kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırılmış merdiven görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, verimin her geçen gün artacağına inanılır.

Rüyada inşaat merdivenlerinden çıkmak kazancın günden güne düşeceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada merdivende para bulmak onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine yorulur.

Rüyada merdivenden aşağıya inmek komşularla ters düşüleceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine delalettir.

Rüyada merdivenden düşmekten kurtulmak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments