Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç beşik görmek

Rüyada ağaç beşik görmek

Rüyada ağaç beşik görmek zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, elinin darlığa düşeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına, önemli bir lider haline geleceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada ağaç beşik gördüyseniz:

  • Birçok konuda önemli insanlardan destek görmeniz olasıdır.

Rüyada ağaç beşik görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine inanılır.

Rüyada beşiğin içinde bebek görmek mal ve mülk sahibi olacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş demir beşik görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş tahta beşik görmek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, işsiz ise işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeği beşikte sallamak borçlarının kapacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına delalettir.

Rüyada bebek beşiği satın almak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine inanılır.

Rüyada beşik kurmak hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beşiktaş görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, kalp kıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments