Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beşiktaş görmek

Rüyada beşiktaş görmek

Rüyada beşiktaş görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine inanılır.

Rüyada beşiktaş gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi rutinin dışında davranmaya ya da rutin dışı planlar yapmaya zorlayabilir.

Rüyada beyaz bebek beşiği görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, insanlara iş öğreteceğine işarettir.

Rüyada beşik sallamak sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada pembe beşik görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada boş bebek beşiği görmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada içi boş beşik görmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada beşik görmek çektiği zorlukların biteceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada üç beşik görmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, hayatının alt üst olacağına delalet eder.

Rüyada beşik almak ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments