Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beşiğin içinde bebek görmek

Rüyada beşiğin içinde bebek görmek

Rüyada beşiğin içinde bebek görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, çok üzüleceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına delalettir.

Rüyada beşiğin içinde bebek gördüyseniz:

  • Kendinizi bitkin hissediyorsunuz.

Rüyada beşiğin içinde bebek görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, çok ünlü bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada beşik içinde bebek görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine inanılır.

Rüyada bebek beşiği bakmak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, boş yere korku duyulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada boş bebek beşiği görmek konferans ve seminerlere katılacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek ve beşik görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına alamet eder.

Rüyada beyaz bebek beşiği görmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına inanılır.

Rüyada beşikte bebek emzirmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine yorulur.

Rüyada beşikte erkek bebek görmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments