Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek ektiğini görmek

Rüyada mercimek ektiğini görmek

Rüyada mercimek ektiğini görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada mercimek ektiğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler mücadele ettiğiniz konularda ani değişiklikler ya da uyarlamalar yapılmasına neden olabilir.

Rüyada mercimek ektiğini görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına inanılır.

Rüyada ekilmiş yeşil soğan görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı işe, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ekilmiş buğday görmek çektiği zorlukların biteceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına inanılır.

Rüyada soğan ektiğini görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, ev taşımaya, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna yorulur.

Rüyada pamuk ektiğini görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada eğlenmeye gitmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada ek işe girmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada pirinç ektiğini görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments