Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ek işe girmek

Rüyada ek işe girmek

Rüyada ek işe girmek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, verimin ve bereketin geleceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, büyük paralara sahip olacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada ek işe girmek gördüyseniz:

  • Size tavsiyede bulunabilecek kişileri dinlemenizde veya direktifler vermek yerine, önerilerde bulunma yolunu seçmenizde fayda var.

Rüyada ek işe girmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına inanılır.

Rüyada ek iş yapmak kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine işaret eder.

Rüyada ek iş yaptığını görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir işe girmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, özel hayatının renkleneceğine, kazancın günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada bir işe girmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada eski işine girmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bankaya işe girmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada işten ayrılıp başka işe girmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments