Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pamuk ektiğini görmek

Rüyada pamuk ektiğini görmek

Rüyada pamuk ektiğini görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, işlerinin günden güne azalacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada pamuk ektiğini gördüyseniz:

  • Çok fazla görev veya sorumluluk alamamanızda veya kaldırabileceğinizden fazla yüke talip olmamanızda fayda var.

Rüyada pamuk ektiğini görmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil pamuk tarlası görmek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, zor bir dönem geçirileceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada gökten pamuk yağdığını görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada pamuk fabrikası görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, gelirinin de artmayacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada pamuk vermek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına işaret eder.

Rüyada pamuk görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına alamet eder.

Rüyada pamuk atmak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarlaya pamuk ekmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments