Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç ektiğini görmek

Rüyada pirinç ektiğini görmek

Rüyada pirinç ektiğini görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, rakiplerini yeneceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına işarettir.

Rüyada pirinç ektiğini gördüyseniz:

  • Hedef veya hayallerinizi unutmayın.

Rüyada pirinç ektiğini görmek sermaye kaybedeceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada soğan ektiğini görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ek saç görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekilmiş çiçek görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fasulye ektiğini görmek eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada ceviz ektiğini görmek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pamuk ektiğini görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, daha fazla gelir sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekilmiş nohut görmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments