Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekilmiş buğday görmek

Rüyada ekilmiş buğday görmek

Rüyada ekilmiş buğday görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, hedeflerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekilmiş buğday gördüyseniz:

  • Resmi kurumlar, tüzel kişilikler, hukuki evraklar ya da meslektaşlarınızla ilişkilerinizde alternatiflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada ekilmiş buğday görmek rüya sahibinin uyarı alabileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına delalet eder.

Rüyada buğday ektiğini görmek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada buğday ekildiğini görmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eğilmiş bina görmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, fakir çocukları giydireceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine delalettir.

Rüyada tarla ektiğini görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına işarettir.

Rüyada çiçek tohumu ektiğini görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada ek işte çalışmak eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada eğilmiş altın yüzük görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments