Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eğlenmeye gitmek

Rüyada eğlenmeye gitmek

Rüyada eğlenmeye gitmek düşmanlarımızı alt etmeye, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, inancından sapacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına işarettir.

Rüyada eğlenmeye gitmek gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçının.

Rüyada eğlenmeye gitmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine inanılır.

Rüyada eğilmiş bina görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına işaret eder.

Rüyada eğilmiş ağaç görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada pirinç ektiğini görmek zengin bir hayata sahip olunacağına, çok para kazanacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına alamet eder.

Rüyada patates ektiğini görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, arif kimselerden sayılacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada tohum ekildiğini görmek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, yeni siparişler alacağına delalettir.

Rüyada çiçek tohumu ektiğini görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada ekilmiş buğday görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments