Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlanmış mercimek görmek

Rüyada kurtlanmış mercimek görmek

Rüyada kurtlanmış mercimek görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış mercimek gördüyseniz:

  • Yeterince kendinizi işinize vermemeniz nedeniyle patronunuz ya da amirinizle sürtüşmeye girebilirsiniz.

Rüyada kurtlu mercimek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada kurtlu mercimek görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış mercimek görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurtlu kırmızı mercimek görmek içinin ve kafasının da rahat edeceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurtlu yeşil mercimek görmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada kurtlanmış mercimek aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına yorulur.

Rüyada yeşil mercimek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işarettir.

Rüyada mercimek çorbasının taştığını görmek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments