Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimekli ekmek

Rüyada mercimekli ekmek

Rüyada mercimekli ekmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına inanılır.

Rüyada mercimekli ekmek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız ya da yapılan eleştiriler önemli hale gelebilir.

Rüyada mercimek ekmek iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına işarettir.

Rüyada tarlaya mercimek ekmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ferahlık veren sözler duymaya, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada mercimekli ekmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmız mercimek görmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada mercimek çorbası ikram etmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı mercimek pişirmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada mercimek yemek bunu şeref sayacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments