Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimekli börek görmek

Rüyada mercimekli börek görmek

Rüyada mercimekli börek görmek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, kısmet alacağına, dünya malı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada mercimekli börek gördüyseniz:

  • Yapamayacaklarınıza değil, yapabileceklerinize odaklanın.

Rüyada mercimekli börek yemek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına tabir olunur.

Rüyada mercimekli börek görmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekili mercimek görmek ekmek kapılarının kapanacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, kişinin şifa bulacağına inanılır.

Rüyada mercimek ektiğini görmek adını kirleteceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine delalettir.

Rüyada mercimek köfte yapmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, malının artmasını sağlayacağına, refah düzeyinin yükseleceğine yorulur.

Rüyada mercimek çorbası pişirdiğini görmek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, fakirlikten kurtulmaya alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments