Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mercimek biçmek

Rüyada yeşil mercimek biçmek

Rüyada yeşil mercimek biçmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil mercimek biçmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa ondan beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Rüyada yeşil mercimek biçmek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mercimek biçmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinin iyi gideceğine delalet eder.

Rüyada yeşil çimen biçmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, sözler sarf edeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil arpa biçmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik biçmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ekin biçmek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada yeşil çayır biçmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil buğday biçmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, malının artmasına, bereketlenmesine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments