Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek çorbasının taştığını görmek

Rüyada mercimek çorbasının taştığını görmek

Rüyada mercimek çorbasının taştığını görmek acılarını ve kederlerini içine atacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalettir.

Rüyada mercimek çorbasının taştığını gördüyseniz:

  • Duygularınız vizyonunuzu gölgeliyor.

Rüyada mercimek çorbasının taştığını görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada mercimek çorbası içmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına işarettir.

Rüyada mercimek çorbası dökmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada mercimek çorbası pişirmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine delalettir.

Rüyada mercimek çorbası dağıtmak değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mercimek çorbası yapmak tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada mercimek çorbası görmek eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, borçlarının ödeneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments