Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek çorbası dağıtmak

Rüyada mercimek çorbası dağıtmak

Rüyada mercimek çorbası dağıtmak gönlünce bir yaşam süreceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası dağıtmak gördüyseniz:

  • Vitaminli yiyeceklere yönelmelisiniz.

Rüyada mercimek çorbası dağıtmak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine delalettir.

Rüyada mercimek çorbası ikram etmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mercimekli çorba görmek hayallerinin söneceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına işaret eder.

Rüyada mercimek çorbası pişirmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, umutların biteceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası pişirdiğini görmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada mercimek çorbası içmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine rivayet eder.

Rüyada mercimek çorbası vermek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası istemek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments