Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek çorbası görmek

Rüyada mercimek çorbası görmek

Rüyada mercimek çorbası görmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, sermayesinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada mercimek çorbası gördüyseniz:

  • İlişkileriniz zorlansa da, bazı kişiler ya da iş birliklerinizin yardımını da görebilirsiniz.

Rüyada kırmızı mercimek çorbası yapmak huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına inanılır.

Rüyada mercimek çorbası istemek mutluluğunu kaybetmeyeceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına inanılır.

Rüyada mercimek çorbası vermek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, hem geleceğinin güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada mercimekli çorba görmek mutlu günlerin yaşanacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine rivayet eder.

Rüyada mercimek çorba pişirmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine delalettir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına işarettir.

Rüyada mercimek çorbasının taştığını görmek sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments