Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek çorbası dökmek

Rüyada mercimek çorbası dökmek

Rüyada mercimek çorbası dökmek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, hanesine güneş doğacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası dökmek gördüyseniz:

  • Hazırlıksız hareket etmektense beklemek daha iyidir.

Rüyada mercimek çorbası dökmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası içmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mercimek çorba yapmak hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı işlere girişileceğine tabir olunur.

Rüyada mercimek çorba pişirmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, anne baba ile ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada mercimek çorbası görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası pişirmek rahat bir hayat süreceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada mercimek çorbası pişirdiğini görmek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments