Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek çorbası içmek

Rüyada mercimek çorbası içmek

Rüyada mercimek çorbası içmek işlerin canlanacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, şan şöhret kazanacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası içmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle özel planlar yapabilirsiniz.

Rüyada mercimek çorba içmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası içmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbasının taştığını görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak dertlerin sonlanacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası pişirdiğini görmek zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada mercimek çorbası yapmak sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada mercimek çorbası ikram etmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments