Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek çorbası ikram etmek

Rüyada mercimek çorbası ikram etmek

Rüyada mercimek çorbası ikram etmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, maddi zarara uğrayacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, dayanışma içinde kalacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayalkırıklığı duyacağına işarettir.

Rüyada mercimek çorbası ikram etmek gördüyseniz:

  • Görevleriniz ya da sorumluluklarınızın artması sizi sıkmasın.

Rüyada mercimek çorbası ikram etmek sohbetinin bozulacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine işaret eder.

Rüyada mercimek çorba görmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı mercimek çorbası yapmak gözyaşına boğulacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına alamet eder.

Rüyada mercimek çorbası istemek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine alamet eder.

Rüyada mercimek çorbası dağıtmak geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına alamet eder.

Rüyada mercimek çorbası dökmek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işaret eder.

Rüyada mercimek çorbası vermek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments