Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek çorbası içtiğini görmek

Rüyada mercimek çorbası içtiğini görmek

Rüyada mercimek çorbası içtiğini görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, kısmetlerinden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası içtiğini gördüyseniz:

  • Egoistlikten uzak kalmanız daha iyi iletişim kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada mercimek çorbası içtiğini görmek attığı adımların boşa gideceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mercimek çorbası pişirdiğini görmek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada mercimek çorbası pişirmek insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada mercimek çorbası ikram etmek hayatında yeni ufuklar açacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine inanılır.

Rüyada mercimek çorbası görmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mercimek çorba pişirmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada mercimekli çorba görmek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments