Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı mercimek çorbası görmek

Rüyada sarı mercimek çorbası görmek

Rüyada sarı mercimek çorbası görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına işaret eder.

Rüyada sarı mercimek çorbası gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin bozulması, insanlarla sert konuşmalar yapmak veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi olaylar olabilir.

Rüyada sarı mercimek çorbası görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, kimseye minnet etmeyeceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası pişirdiğini görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, muradına eremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mercimek çorba pişirmek hatalarını düzelteceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine alamet eder.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek sıkıntılarını çözeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mercimekli çorba görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, tövbe etmeye, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada mercimek çorba içmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mercimek çorbası istemek dolandırılacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments