Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek çorbası istemek

Rüyada mercimek çorbası istemek

Rüyada mercimek çorbası istemek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada mercimek çorbası istemek gördüyseniz:

  • Alışılmadık durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada mercimek çorbası istemek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, kimseden korkmayacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada mercimek çorbası dökmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada mercimek çorbası görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, kişinin esenlik bulacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine inanılır.

Rüyada sarı mercimek çorbası görmek hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada mercimek çorbasının taştığını görmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası pişirmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, pek az kazanç getireceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada mercimek çorbası yapmak kısmetsizlik yaşayacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments