Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek biçmek

Rüyada mercimek biçmek

Rüyada mercimek biçmek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, bereketli yağmurlara, hayatındaki fırtınaların durulacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına yorulur.

Rüyada mercimek biçmek gördüyseniz:

  • Romantik bir yapı içine girip diğer konuları sıkıcı bulabilirsiniz.

Rüyada yeşil mercimek biçmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mercimek biçmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada odun biçmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çeltik biçmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına inanılır.

Rüyada kuru ekin biçmek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil otları biçmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlada ot biçmek sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendine kefen biçmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments