Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odun biçmek

Rüyada odun biçmek

Rüyada odun biçmek yüzünde güller açacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına işarettir.

Rüyada odun biçmek gördüyseniz:

  • Sonunda rahatlayacağınız bir sıkıntıdan geçeceksiniz.

Rüyada odun biçmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına işarettir.

Rüyada yeşil otları biçmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine işarettir.

Rüyada çeltik biçmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarlada ekin biçmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, hem de sevdiklerinin olacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mercimek biçmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru ekin biçmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yulaf biçmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, zor durumların sona ereceğine, büyük paralara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendine kefen biçmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, rızkının artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments